Prissäkerhet

Om du har handlat en vara hos ILVA, och inom 30 dagar fr.o.m. avlämning av varan, hittar denna vara till ett billigare pris hos ILVA eller i en annan butik, så återbetalar vi mellanskillnaden i form av ett presentkort.

Vad behöver du göra?

Skulle du mot förmodan hitta produkten billigare hos oss eller i annan butik efter ditt köp behöver du kontakta vår kundservice med underlag (kundservice@ilva.se 040 600 30 00 eller webshop@ilva.se 040 600 30 01), det går även bra att vända sig direkt till butiken.

Priset ska uppfylla våra villkor som du kan läsa nedan.

Villkor:

  • Köpdatum är det datum du har mottagit din vara i fysisk form, vilket vi betraktar som leverans- eller avhämtningsdatum, datumet framgår i din senaste uppdaterade orderbekräftelse. Hämtar du varan senare än datumet som framgår på orderbekräftelsen är det naturligtvis det datumet då du hämtar din vara som räknas som köpdatum.
  • Du ska vända dig till kundservice eller butiken när det nedsatta priset är aktuellt, glöm inte att ta med ditt kvitto eller orderbekräftelse.
  • Prissäkerheten omfattar inte restpartier, köerbjudande, öppningserbjudanden, utställningsmodeller, specialbeställingar och trädgårdsmöbler mm som är nedsatta vid säsongsavslutning. Prissäkerheten omfattar heller inte servicetjänster som exempelvis leverans.
  • Gäller endast privatköp.