Korg
Korg

Så ska ditt hem se ut i höst!

Även om vi fortsätter att njuta av den svenska sensommaren är det ingen hemlighet att vi sakta men säkert går mot mörkare tider. Är du redo att spendera mer tid inomhus med tända ljus och mysiga stunder? Eller behöver du göra lite mer förarbete inför hösten genom att shoppa nya och fina höstdetaljer till ditt hem?

3 heta höst trender 

1. En ny soffa kan ge ditt vardagsrum ett helt nytt uttryck. Om du vill följa den exklusiva trenden att skapa en lyxig hotellatmosfär med plats för egenkärlek, är en veloursoffa eller en tygsoffa i en vacker färg värt att överväga. 

2. Det kan också vara dina väggar som behöver en förändring, då kan en ny tavla med ett spännande motiv och färger göra underverk! Är det i stället förvaringsutrymme för vackra prydnadssaker som saknas, då kan ett vitrinskåp vara det ideala.  

3. Matrummet kan också snabbt förändras genom att byta ut matbordet, matstolarna eller kanske bara lampan över matbordet. Om du har ont om utrymme, överväga då ett runt matbord. Här får många plats på ett litet utrymme och det är trevligt att alla kan se varandra medan det njuts av goda måltider och långa samtal.

Visar 0 av 0