Korg
Korg

Tre trädgårdstrender för 2022

Våren börjar äntligen närma sig vilket också betyder att det inte är så lång tid till sommaren.

När det kalla vädret och de grå molnen ersätts av en blå himmel och varmare temperatur är det äntligen dags att flytta ut i trädgården och njuta av våren. En ny trädgårdssäsong innebär nya trender. Vilka trender dominerar trädgårdssäsongen 2022? Låt oss vägleda dig bland de största sommartrenderna här.

Trä med dekorativa detaljer

I år kan du inreda terrassen med trädgårdsmöbler i kvalitetsträ, med vackra dekorativa detaljer och linjer som tillför den lilla extra detaljen i din trädgårdsinredning. Du hittar bland annat trädgårdsbord med träribbor och fiskbensmönster, loungemöbler i FSC-certifierad teak och eukalyptus som både är vackra och hållbara. Trädgårdsmöbler i trä för in naturen i trädgården eller på terrassen, detta kan göra att du upplever ett harmoniskt lugn när du befinner dig på uteplatsen.

Skapa inomhusstämning på uteplatsen

Även i år upplever vi trenden där olika element från inredningen inomhus flyttas ut till uteplatsen. Tanken är att ta med vardagsrummets mysiga atmosfär utomhus. Med loungesoffor som påminner om soffor för inomhusbruk, trädgårdsmattor, kuddar och vaser kan du snabbt förvandla terrassen till en stämningsfull oas för massor av härliga sommarkvällar. Du hittar till och med puffar och sittsäckar för utomhusbruk, och precis som loungemöblerna är de gjorda av snabbtorkande skum med vattenavvisande klädsel.

Naturens färgpallet

Säsongens färgpalett hämtar inspiration från naturen och dess lugna, dämpade nyanser. Färger som taupe, ockrafärg och isblå står i fokus för både trädgårdsmöbler och tillbehör. Du kan enkelt plocka in naturens färger och dekorera din uteplats så den harmonierar med naturen.

Få inspiration till din trädgård