Kurv
Kurv

Sommartrend: Living inside out

                               Den stora trenden och röda tråden för trädgårdsmöbler under 2021, är konceptet "Living inside out".                                                                              Här går mer eller mindre gränserna mellan utomhus och inomhus ihop, och sättet vi inreder på inomhus följer med utomhus.   Därför kan många av våra trädgårdsmöbler 2021 lika gärna ha en given platsa inomhus som utomhus. Detta bringar en form av lyx på terrassen och skapar således inramningen för ett idealiskt vardagsrum utomhus.

 

Skapa utomhushygge med inredningstillbehör:

Med trenden ”living inside out” hittas inredningstillbehör som har funnit sin väg utomhus. Du kommer att se att allt från soffbord, kuddar, mattor, till lampor, vaser och puffar uppehåller sig utomhus för att fullända den perfekta terrassen.

Färgglada trädgårdsstolar berikar terrassen:

Traditionellt sett används färger för trädgårdsmöbler mestadels på olika dekorativa tillbehör, såsom kuddar och mattor, där trädgårdsmöblerna i de flesta fall har mer lugna och klassiska färger, till exempel nyanser av grå, svart, vit och beige. I sommar kommer vi dock att se en trend med trädgårdsstolar i olika färger, som går in och bryter den traditionella terrassen och ger liv och färger.

Färgerna som kommer att prägla trädgården:

Färgerna för trädgårdssäsongen 2021 kommer till stor del att fortsätta präglas av dimmiga nyanser och färger vilket vi har sett mycket av de senaste åren. Det är särskilt flera nyanser av blått, grått, grönt och gult, inklusive den populära senapsgula, liksom nyanser av rött och lila, som kommer att dominera på terrassen i sommar.

Loungesoffan som kan lite mer:

När du tar ut vardagsrummet är det också ett högre krav på produktens textilier och material. Vi vill ha vackra trädgårdsmöbler som tål att vara ute i all slags väder, samtidigt som det kräver ett minimum av underhåll och skötsel. Vi lever i en stressig vardag där allt helst ska vara bekvämt, enkelt och utan bekymmer, så att vi kan njuta av vår fritid så mycket som möjligt.

Bassi Loungehörnsoffa är därför idealisk för dig som inte vill spendera all din tid utomhus på att sköta trädgården utan istället njuta av den. Loungesoffan är gjord av "snabbtorkande skum", som är vatten- och mögelavvisande, vilket innebär att din loungesoffa tål vädret året runt.

 

Bassi loungehörnsoffa

Vi kommer även att se dessa trädgårdsmöbler i sommar:

Stilen och materialen för sommaren 2021 kommer också att kännetecknas av trädgårdsmöbler i aluminium, stål, plast, polyrotting och slitstarkt trä, som också har ett minimalt underhåll. Dessutom kommer vi att se trädgårdsmöbler i en mer romantisk stil, där materialet kommer att kännetecknas av bambu och rotting.

Flytta ut vardagsrummet och skapa en oas utomhus