Korg
Korg

Heritage - Det fiskbensmönstrade bordet för varje hem

Fiskben är en snygg och oemotståndlig trend som pyntar upp alla slags hem oavsett hur vardagen ser ut. Med ett matbord med ett fiskbensmönster är detta ett enkelt sätt att involvera trenden därhemma på ett snyggt och enkelt sätt.

Vi visar dig det eleganta matbordet Heritage i tre välkända situationer så att du kan få inspiration till att själv inreda med det snygga fiskbensmönstret.

Det barnvänliga

Med barn ska vardagen gärna vara praktisk och enkel. Det samma gäller för måltider runt om matbordet. Servetter är praktiska och väljer du några i en snygg färg, är de också dekorativa och piffar upp dukningen på ett enkelt sätt. Spara tid på inredningen genom att också använda din skärbräda som en serveringsbräda - så sparar du också lite tid på disk. Välj matstolar i plast som snabbt och enkelt kan torkas av efter varje måltid. Väljer du dem i en snygg färg ger de även inredningen det lilla extra.

Det sällskapliga

Inga middagssällskap utan ett snyggt uppdukat bord. Använd höstens brända färger för att få in värme och hygge med din uppdukning. Gå all-in på färgtemat med färgrika serveringsskålar, vin- och vattenglas. Fullända dukningen med guldfärgat bestick och en bukett med snygga blommor. Vill du göra det extra trevligt och behagligt kring middagsbordet så välj eleganta matstolar i velour.

Det avslappnade

Tycker ni om att hänga vid matbordet när det inte är dags att äta? Skapa en behaglig miljö runt matbordet genom att använda bänkar i stället för de sedvanliga matstolarna. Gör det extra mysigt med skinn och kuddar. Pynta bordet med vackra vaser och fat som också kan vara praktiska att förvara de nödvändiga småsakerna på. Ha gärna en fin servett i närheten till kaffekoppen eller vattenglaset så att du kan slappna av utan att bekymra dig för att spilla.

Uppgradering av matrummet?