Korg
Korg

Bona - det oemotståndliga brickbordet

Oavsett om du bor stort eller litet kan ett brickbord hjälpa dig i vardagen. Var lägger du nycklarna när du kommer innanför dörren? Var har du dina parfymer stående? Var serverar du den goda födelsetårtan? På Brickbordet naturligtvis. Det är endast din fantasi som sätter gränserna kring hur brickbordet ska passa in i ditt hem. 

Hur vill du använda ditt brickbord?

Till baren?

Bona brickbord kan användas till att skapa en snygg hemma-bar. Vackra flaskor och dekorativa glas kan tillsammans med fördel stå framme som dekoration. Brickan är även avtagbar vilket gör den perfekt till att servera goda drinkar på till vänner och familj. 

Till det gröna rummet?

En av vår tids största inredningstrender är att fylla hemmet med inslag från naturen. Du hittar gröna växter överallt - även på brickbordet. Om du väljer att använda brickbordet till förvaring av vackra och oemotståndliga växter kan du enkelt förflytta dem så de får rätt mängd ljus, värme och vatten. 

Till dekoration?

I hörnet av soffan, vid sidan av sängen i sovrummet eller i matrummet. Det finns massvis med möjlighet att skapa små utställningar i hela hemmet. Kanske en dekorativ lampa eller en prydnadsfigur kan skapa liv i ditt hem? Du kan även placera foton som skapar stämning och väcker gamla minnen till liv. 

 Till badrummet?

Skapa ett iögonfallande stilleben med några av dina skönhetsprodukter i badrummet. Doftpinnar, stearinljus och din favoritparfym skapar tillsammans ett exklusivt intryck som lyfter badrummets stil.

Som tårtfat?

Bona brickbord fungerar perfekt som tårtfat för läckra bakelser. Oavsett anledning kan du enkelt placera en vacker tårta på bordet och använda den avtagbara brickan som serveringsfat när det är dags att servera gästerna. 

I hallen?

Varje hall bör ha en plats där nycklar och solglasögon enkelt kan placeras så fort du kommer innanför dörren. Här skapar Bona brickbord en riktigt fin möjlighet eftersom det inte tar upp mycket plats samtidigt som det har plats för massvis av småsaker. Vill du snygga till hallen kan du exempelvis placera en växt i hallen så den får lite mer liv. Eller varför inte en ljusstake för att skapa rätt stämning så fort gästerna kommer innanför dörren till ditt hem?

 

4 varianter av Bona brickbord

Visar 0 av 0

Lär känna Bona brickbord

Hellre liten och smidig - än stor och klumpig. Bona brickbord är litet och supersmart. Du kan ha det stående överallt och det har plats för allt du drömt om.

Använd Bona brickbord vid sidan av sängen - till sänglampan och mobilen i vardagen eller till den långa frukosten under helgen. Varför inte placera det i köket och använda bordet till att servera festliga smårätter i vardagsrummet. Ett litet brickbord är mycket praktiskt i inredningen och samtidigt ett element som är enkelt att använda för att fånga blickar i rummet genom sina vackra uppställnings möjligheter. Använd det helt enkelt där du önskar. 

Läs mer om säsongens oemotståndliga inslag