ILVA® Trend

ILVA Trend är kollektionen för dig, som önskar att ge de allra senaste trenderna en plats i ditt hem. Det är en kollektion, som samlar de största internationella trenderna och presentera dem för dig på ett snabbt, enkelt och överskådligt sätt. ILVA Trend lanseras 2 gånger om året och kan enbart köpas hos ILVA.

"Till hösten och vintern lägger jag, som trendforskare och livsstilsexpert, speciellt märke till färgerna vilket kan vara den allra största trenden just nu. Den nordiska stilen är under förändring. Enkelheten kvarstår, men de starka och markanta färgerna är uppenbara – särskilt brända nyanser av röda och gula toner som går igen både på möbler och heminredningsdetaljer", säger Mads Arlien Søborg, som till vardags jobbar som livsstilsexpert och trendforskare, men som även är vår samarbetspartner när ILVA Trend-kollektionen utvecklas hos ILVA.

”Materialen har blivit mer exklusiva. Därför bör man ge plats för marmor, velour och mässing – och låta omvärlden prägla sin inredning i form av färgat glas, keramik och voluminösa möbler med mjuka former", menar Mads Arlien Søborg.

Karaktäristiskt för denna ILVA Trend kollektionen är det personliga uttrycket, som fortfarande är en mycket stark trend. Och med ILVA Trend kan du enkelt upptäcka dagens största inredningstrender och skapa din helt egen, personliga inredningsstil.