Produkter:
7
Produkter:
7
Välj visning:
Anpassat av Nulstil filtre

Inga produkter matchar dina sökkriterier Nollställ alla filter
Visar 7 av 7

Mest populära

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Nyligen besökta

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Småsaker till hemmet med stor betydelse

Heminredning har stor betydelse för hemmet och kan skapa känslan av ett personligt hem. Husets stora möbler skapar ramarna för inredningen samtidigt som heminredningstillbehör tillför det lilla extra intrycket. Småsaker till hemmet bidrar till att skapa en trevlig och personlig inredning, detta är viktigt för att miljön ska kännas hemtrevlig. Spara inte på detaljerna, du får garanterat mer lust att inreda exempelvis köket om rummet är inrett med olika småsaker du uppskattar. ILVA erbjuder därför dessa små men avgörande tillbehör till hemmet så du kan komplettera inredningen i ditt hem. Sortimentet är stort och brett så du verkligen kan fördjupa dig och hitta något som passar, vi har något för alla sorters hem.

Små detaljer som utrycker din personliga stil

Saker i ditt hem ska utrycka din personlighet. Det gäller både föremål som dekorerar men även praktiska föremål som fyller en funktion. Exempelvis kan snygga hundkorgar, dörrstoppar eller andra praktiska element vara dekorativa och funktionella samtidigt. När du redan är igång med att inreda hemmet i din personliga stil är det de små detaljerna som gör skillnad. Hos ILVA hittar du exempelvis små jordglober, små dekorations cyklar, figurer mm.
Några saker till hemmet är uteslutande praktiska som exempelvis små filttassar till stolar och ben, samtidigt är de nödvändiga. Därför har ILVA gjort det lätt för dig att lägga dessa saker i varukorgen, både när du shoppar online och när du besöker vårt varuhus.