Unik komfort, kompromisslös stil och italiensk design

1959 öppnade Pasqiale Natuzzi sin egen möbelverkstad endast 19 år gammal. Hans mål var att skapa handproducerade klädslar för möbler i hög kvalitét med hjälp av det absolut bästa läder som gick att hitta i alla stilar, färger och kombinationer. Det är denna fantastiska expertis och passion för läder som idag gjort Natuzzi Editions till en av de främsta inom läderklädda produkter.

Natuzzi Editions B814

B814 är en mycket komfortabel soffa med extra hög rygg som ger en mycket god komfort. Med fristående sektioner är det möjligt att anpassa soffan helt efter dig och dina behov.

Önskar du en lyxigare soffa kan flertal av sittmodulerna väljas med fullautomatiskt motorsektion så du kan ställa in sittdelen och få upp benen.

Natuzzi Editions C005

C005 finns som soffa och fåtölj i tre olika storlekar med mjuka former och fina detaljer som bjuder in och lyser upp som en underbar del av vardagsrummet. Placera gärna soffan en liten bit från väggen eller placera två soffor mot varandra för att skapa en lyxig loungeskänsla.

Natuzzi Editions C020

Få soffan precis som du önskar! Italienska Natuzzi Editions C020 erbjuder ett hav av möjligheter, det är endast du själv som sätter gränserna. I serien får du ett lyxigt modulsystem med möjligheten att bygga din egen kombination anpassad helt för ditt personliga vardagsrum. De stora mjuka kuddarna skapar en inbjudande look som kombinerar italiensk kärlek och gemenskap med design och god komfort.

Exklusiv klädsel

Madison – lädrets Rolls-Royce

Madison brukar kallas för lädrets Rolls-Royce. Här talar vi om riktigt kraftigt läder i ren anilin vilket innebär att lädret är helt obehandlat och därför ger ett mycket naturligt intryck. Eftersom lädret är obehandlat kan det förekomma olika ”märken” i from av insektsbett, revor, unik struktur och liknande. Då lädret ”kan andas” är komforten oövervinnlig, det går inte att hitta en bättre komfort. Detta läder utvecklar med tiden en vacker patina. Kan levereras i nio olika färger.

Dream

Dream är ett kraftigt semianilin läder med mycket struktur. Semianilin innebär att lädret har fått en mycket tunn ytbehandling som skyddar lädret, det kräver minimalt underhåll. Komforten i detta läder är helt fantastisk. Kan levereras i 16 olika färger.

Le Mans

Le Mans är ett kraftigt semianilin läder med en lätt struktur. Semianilin innebär att lädret har fått en mycket tunn ytbehandling som skyddar lädret, det kräver då minimalt underhåll. Komforten i detta läder är helt fantastisk. Kan levererars i 13 olika färger.

Brezza

Brezza är en elegant och exklusiv velour som är mycket slitstark. Kan levereras i 5 olika färger.