Samtyckesvillkor


Genom att anmäla dig till våra nyhetsbrev ger du ditt samtycke till, att ILVA får sända dig e-postmeddelanden innehållande våra många unika fördelar, kampanjer, erbjudanden, exklusiva rabattkoder, inspiration, tävlingar, sparade varor i varukorgen och mer generell marknadsföring om ILVAs många spännande tilltag inom heminredning, möbler och interiör. Samtycket innebär också att vi får skicka ut autogenererade e-postmeddelanden baserade på dina intressen och aktivitet på våra websidor, till exempel intresse för kategorier och produkter. Utöver marknadsföring via e-post, ger du också ditt samtycke till att ILVA får marknadsföra sig mot dig på sociala medier, via SMS, på internet och andra digitala kanaler samt använda dina data för optimering av websidornas prestanda.

ILVA får samtidigt samla in och använda data om dig och dina aktiviteter och samordna sådana data med andra uppgifter, ILVA redan har eller får från annan part. Det kan till exempel vara cookies från www.ilva.se, som bland annat används för att skapa en profil, för riktade meddelanden till dig.

ILVA får dela data om dig och dina aktiviteter internt i koncernen. Om du genomför ett köp hos ILVA, får verksamheterna dessutom dela dina data med koncernens samarbetspartners i form av transportörer eller reparatörer, om det är relevant. Det kan vara i situationer där du ska få dina varor levererade eller ha hjälp med en reklamation.

Dina data kommer alltid vara säkert förvarade, och du kan alltid kontakta ILVA om du har frågor eller önskningar angående data om dig och dina aktiviteter.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke via e-post – också från de samarbetspartners, ILVA har delat dina data med. Det kommer alltid finnas en avanmälnings-länk i botten på alla våra nyhetsbrev.

Om det i framtiden uppkommer andra relevanta produkter, samarbetspartners eller sätt att kommunicera på, får ILVA använda detta samtycke till att informera dig och fråga dig, om du önskar att uppdatera ditt samtycke eller data om dig.

Klicka här för att få information om ILVAs persondatapolicy, och om du önskar information om de data ILVA har om dig, eller om du vill ha möjlighet att uppdatera data.

Populära kategorier

 • Gratis leverans

  Handla varor för 7.000:- eller mer och få gratis leverans till trottoarkanten inom postnummer 200 00-313 95

 • Handla online

  och hämta i butik utan kostnad

 • Obegränsad returrätt

  Returnera ditt köp när som helst

 • Prissäkerhet

  Vi matchar alla priser - både online och i våra butiker

 • Byt i butik

  Handla online och byt i butik